Hvad sker der på Faaborgvej?

Byen er i forandring. Mange ældre ejendomme rives ned for at gøre plads til nye etageboliger, og der udvides med nye erhvervsområder. Det betyder et øget antal fjernvarmetilslutninger i det eksisterende forsyningsområde. For at kunne levere tilstrækkelig varme renoverer og opgraderer vi derfor vores fjernvarmenet.

På Faaborgvej betyder det, at vi lige nu graver på strækningen fra Ellekærsvej til Bondovej. 

Opgravningen har betydning for bustrafikken i området. Busstoppestedet på Faaborgvej overfor nummer 203 flyttes til Vestre Boulevard. På kortet herunder kan du se den midlertidige placering af busstoppestedet.

Som en del af projektet etableres en ny pumpestation ved Bondovej. Pumpestationen skal stå klar inden årets udgang og skal sørge for, at fjernvarmevandet når ud til alle kunder i området.

Hele projektet forventes afsluttet i november måned.

Varmeafbrydelser

Opgravningen vil medføre flere varmeafbrydelser for kunder i området. Husk, at du kan tilmelde dig Fjernvarme Fyns gratis SMS-service og få besked, hvis der lukkes for varmen hos dig.

Tilmeld dig SMS-service

 

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte entrepriseleder Jacob Foged per E-mail:jbf@fjernvarmefyn.dk

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter