Barn cykler

Nu kan du tilmelde dig fjernvarme i Nr. Lyndelse og Nr. Søby

Tilmeld dig fjernvarme Læs pressemeddelelse

Vi åbner for tilmelding til fjernvarme i Nr. Lyndelse og Nr. Søby

Energistyrelsen har godkendt vores ansøgning om tilskud til projektet i Nr. Lyndelse og Nr. Søby. Bor du i området, kan du derfor nu skifte til fjernvarme til en meget fordelagtig pris.

Nu, hvor vi kender prisen for tilslutning, åbner vi op for tilmelding. Herunder kan du derfor læse om pris, tilmelding og meget mere.

Tilmeld dig fjernvarme
Du kan tilmelde dig fjernvarme herunder:

Tilmeld dig fjernvarme

Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på telefon 65 47 30 00.

Få del i tilskudskronerne
Tilmelder du dig nu, får du del i tilskudskronerne. Vi kan tilbyde den særligt lave pris, indtil puljen med tilskud er opbrugt. Så hvis du vil sikre dig nem og grøn fjernvarme til en meget fordelagtig pris, skal du slå til nu.

Herunder kan du se tilslutningspris med og uden tilskud:

Boligareal + kælder 25 % Tilslutningspris med tilskud Tilslutningspris uden tilskud
m2 kr./måned kr./måned
0-99 99 275
100-199 149 325
200-300 249 425

 

Tilslutningsprisen vil blive opkrævet over varmeregningen i 10 år, derefter bortfalder den. Den månedlige ydelse er rente – og gebyrfri. Ud over dette skal der betales Fjernvarme Fyns almindelige tariffer. Du kan beregne den totale økonomi her.

Hvornår tænder vi for fjernvarmen til dit område?
Vi kan først begynde at føre fjernvarmerørene til dit område, når 50 % af de mulige husstande har tilmeldt sig fjernvarme.

Jo hurtigere vi får det nødvendige antal tilmeldinger, jo hurtigere kan vi gå i gang. Du må derfor meget gerne være med til at udbrede det gode budskab om, at Fjernvarme Fyn gerne vil høre fra så mange interesserede som muligt. Det kan du for eksempel gøre ved at sætte en magnet på din postkasse.
Ring eller skriv, hvis du ønsker en magnet, så kommer vi forbi med én.

Magnet "Jeg er interesseret i fjernvarme. Er du?"

Vil du hjælpe fjernvarmen til dit område?
I andre områder har vi haft stor succes med at samarbejde med lokale kræfter, der har hjulpet med at sprede de gode budskaber på lokale facebookgrupper, uddele magneter og tale med naboer. Har du lyst til at støtte op om projektet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 47 30 00.

Yderligere information
Har du spørgsmål til projektet, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 65 47 30 00 eller skrive til os på e-mail kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Vi glæder os til at byde dig og dine naboer indenfor i varmefællesskabet. Sammen gør vi dagen i dag god – og i morgen endnu bedre.