Fjernvarme Fyn nomineret til Årets Læreplads 2017

Fjernvarme Fyn er for nylig blevet nomineret til titlen Årets Læreplads 2017.

Bag nomineringen står Danny Larsen, som netop har gennemført sin lærlingetid i virksomheden. Og forløbet har været så godt, at Danny altså valgte at indstille Fjernvarme Fyn til den flotte titel.

Flotte ord
Vi kontaktede Danny for at høre om hans tanker bag nomineringen.

Han fortæller: ”Først og fremmest har det været nogle rigtig gode år hos Fjernvarme Fyn, hvor jeg fik lov at prøve kræfter med både udfordrende og relevante opgaver. Der var ikke tale om kedeligt ’samlebåndsarbejde’ men derimod om en alsidig og spændende hverdag.

Samtidig havde jeg nogle rigtig gode kolleger, som også har haft en stor aktie i det gode forløb.

Derfor håber jeg, at min nominering kan være med til at sætte både virksomheden Fjernvarme Fyn og fjernvarmebranchen generelt på landkortet, når kommende lærlinge skal søge læreplads”.

Stolthed og glæde
Nomineringen vækker naturligvis glæde og stolthed hos Fjernvarme Fyn.

HR-chef Gitte Lykke Hansen udtaler: ”Vi lægger stor vægt på at være en god og relevant læreplads. Det er en vigtig del af vores samfundsansvar som mellemstor fynsk virksomhed at give vores elever og lærlinge de bedste kort på hånden til deres videre karriere. Og vi har en målsætning om til hver en tid at have 10 besatte elev- og lærepladser i forskellige afdelinger i virksomheden.

Derfor er det naturligvis utroligt glædeligt, at Danny synes, vi fortjener denne flotte nominering. Det er en cadeau til både virksomheden og til dens medarbejdere, som med rette kan være stolte”.

Tak for nomineringen
Desværre gik Fjernvarme Fyn ikke videre til finalen. Men vi var med i opløbet. Og det er vi stolte af.

Vi takker Danny for nomineringen og ønsker ham god vind fremover med sit nye arbejde.
 

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter