Fjernvarme Fyn overtager Ferritslev Fjernvarme

Ferritslev Fjernvarme overtages af Fjernvarme Fyn. Det blev besluttet med et overvældende flertal på Ferritslev Fjernvarmes ekstraordinære generalforsamling onsdag den 19. april 2017.

Med den nye aftale overtager Fjernvarme Fyn alle Ferritslev Fjernvarmes kunder, når 2017 rinder ud.

Ny transmissionsledning og nye kunder
Beslutningen kommer fire år efter, at forhandlingerne mellem de to forsyningsselskaber blev indledt.

I den mellemliggende periode er der blandt andet godkendt et projektforslag om en ny transmissionsledning på mere end otte kilometer. Den nye ledning skal forbinde Ferritslev med Fjernvarme Fyns eksisterende ledningsnet ved Fraugde i Odense.

På strækningen mellem Ferritslev og Fraugde er der endvidere lavet aftaler med mange husstande i Birkum, Thorup og Rolfsted om forsyning med billig og miljøvenlig fjernvarme fra Fjernvarme Fyn. Dertil kommer husstande i Ferritslev, som endnu ikke har været tilsluttet Ferritslev Fjernvarme.

Godt samarbejde skaber resultater
Forsyningschef hos Fjernvarme Fyn, Jakob Rasmussen, udtaler: ”Det har været et langt forløb, og det er dejligt endelig at komme i mål med projektet. Heldigvis har der været et godt samarbejde mellem de to fjernvarmeselskaber lige fra start. Og vi er nået frem til en aftale, som kommer alle til gode”.

Etableringen af den nye transmissionsledning starter i løbet af få uger og vil være gennemført til efteråret 2018.

For yderligere oplysninger, kontakt:
Forsyningschef, Jakob Rasmussen, Fjernvarme Fyn, telefon 65 47 30 40, jr@fjernvarmefyn.dk.