Projektansvarlig til persondataforordning søges

Fra starten af 2018 har Fjernvarme Fyn brug for en dygtig projektansvarlig. Opgaven vil være at hjælpe os i mål med at opfylde kravene til den nye persondataforordning, der træder i kraft fra maj 2018.

Som vores projektansvarlige bliver du en nøgleperson i virksomhedens igangværende forberedelser til de nye regler. Din rolle bliver både at rådgive og at drive virksomhedens compliance i forhold til de nye persondataregler; særligt i forbindelse med de juridiske forhold.

Derfor vil det være en stor fordel, hvis du har en god indsigt i emnet på forhånd.

Samtidig er det vigtigt, at du er i stand til at tage projektejerskab og til at drive projekter selvstændigt. Og det er et ekstra plus, hvis du har god erfaring med projektledelse fra lignende ansættelser. Endelig er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, da du får en bred kontaktflade både internt og eksternt.

Som vores nye projektansvarlig vil du få en række dygtige og hjælpsomme kolleger samt en hverdag i et positivt og spændende miljø.

Der er tale om en projektansættelse af et års varighed.

Hvis din interesse er vakt, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Jan Kjeld Pedersen, telefon 65 47 30 30 / E-mail jkpe@fjernvarmefyn.dk, for yderligere information.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,
Fjernvarme Fyn.
 

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter