Tak for besøget

Tak til de mange hundreder besøgende, der lagde vejen forbi Miljøteltet ved årets blomsterfestival og fik inspiration til at passe på vores vidunderlige verden, som var temaet for årets blomsterfestival.

I Miljøteltet handlede temaet ”What a wonderful World” i høj grad om hjemmet. Om den lille verden i den store verden. Og hvad vi hver især kan gøre i hjemmet for at passe på kloden. I Fjernvarme Fyns stand gav det anledning til mange gode snakke om, hvordan man får mest ud af sin varme, og hvad man kan gøre for at energiforbedre sin bolig. Inden man går i gang med at energiforbedre sin bolig, kan man søge et kontant tilskud hos Fjernvarme Fyn, som gør projektet endnu mere attraktivt at gennemføre. Det og meget andet var omdrejningspunktet i Miljøteltet, hvor de besøgende også kunne få viden om affald, genbrug og vand.

Der var også en masse aktiviteter for de mindste, som blandt andet kunne dekorere et lille paphus og derved bygge deres egen lille vidunderlige verden. Der var også en lang række konkurrencer. Og vi har nu fundet de heldige vindere.

De heldige vindere
I voksenquizzen blev det Vibeke Andersen, 5250 Odense SV, som blev den heldige vinder af en biograftur for fire personer.

Pia Riiskjær vandt i konkurrencen om at dekorere et flot genbrugshus og modtager ligeledes billetter til en biograftur for fire personer.

I Fjernvarme Fyns konkurrence for de yngste, kravlede Karl Emil Rytter, 5491 Blommenslyst, sig til en sejr igennem Mulle Muldvarps ’fjernvarmerør’. Karl Emil modtager billetter til Odense ZOO og et bamsesæt med Mulle Muldvarp og Regnar Regnorm med posten.

Endelig gættede Mads Rhod rigtigt i konkurrencen om, hvor mange km fjernvarmerør Fjernvarme Fyn har liggende i den fynske muld og modtager billetter til Odense ZOO. (Det rigtige svar er cirka 2.100 km).

Endnu en gang tak for besøget og på gensyn næste år.

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter