Tak for snakken

Mange lagde vejen forbi Fjernvarme Fyns stand ved årets bolig- og livsstilsmesse i Odense Congress Center denne weekend den 26. – 28. oktober. Det blev til mange gode snakke om fjernvarme og de mange muligheder, du har som fjernvarmekunde hos os.

Der var blandt andet stor interesse for Fjernvarme Fyns gratis app, som gør det let for dig at følge dit varmeforbrug fra måned til måned. Du kunne også høre om Fjernvarme Fyns udvidede målerservice, hvor du mod et forhøjet målergebyr kan få aflæst din måler på dags- eller timebasis. Med denne service kan du med andre ord følge dit forbrug endnu tættere.

Skal du i gang med at energiforbedre din bolig, kan du søge om et kontant tilskud hos Fjernvarme Fyn, som gør dit projekt endnu mere attraktivt at gennemføre. Dette var også et emne, som gav anledning til mange gode snakke på weekendens messe.

Heldige kartofler
Som det sig hør og bør havde vi naturligvis også en quiz for de besøgende. Præmien var termokrus, som gør det let at holde på varmen.
De heldige vindere blev Dorte Nielsen fra Søndersø, Gunner Mortensen fra Ferritslev og Dorte Johansen fra Odense N, som vil modtage præmien med posten én af de næste dage.

På Fjernvarme Fyns Facebookside var der ligeledes udloddet termokrus som præmie. Den heldige vinder blev fundet blandt dem, der gav Fjernvarme Fyns konkurrenceopslag et like eller en kommentar med på vejen. Den heldige vinder i denne konkurrence blev Karina Jensen, som også vil modtage præmien med posten.

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter