Fjernvarme til Ferritslev, Rolfsted og Birkum

Kunder på strækningen mellem Fraugde og Davinde er nu tilsluttet fjernvarmen. I slutningen af februar starter gravearbejdet igen. Nu gælder det strækningen fra Davinde og frem til Ferritslev. 

Du kan holde øje med, hvornår vi graver ud for dig i tidsplanen herunder, som løbende vil blive opdateret.

Se tidsplan for gravearbejdet her

Bemærk: Du skal forvente, at der kan gå et stykke tid fra, der er lagt rør ind til dit hus, til du kan blive tilsluttet fjernvarmen. Det skyldes, at trykforhold med videre skal være på plads, inden vi kan åbne for varmen.

Når fjernvarmenettet er klar til, at du kan blive tilsluttet, hører du fra os. Det sker i form af en seddel i din postkasse med besked om, at du kan tage fat i din VVS-installatør for at få monteret den indvendige fjernvarmeinstallation.

Skal min ejendom tilsluttes højtryksnettet?
Nogle få ejendomme skal tilsluttes på højtryknettet, mens de øvrige skal tilsluttes på distributionsnettet. Alle ejendomme mellem Davinde og Elværksvej skal tilsluttes på højttryknettet. Det betyder, at anlægget skal opbygges som et indirekte anlæg, hvor der er en veksler mellem fjernvarmen og ejendommens varmesystem. 

Se eksempel på opbygning af et indirekte anlæg herunder:

Opbygning af fjernvarmeanlæg

Kontakt os
Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig fjernvarme, kan du kontakte os på telefon 65 47 30 00 eller skrive til kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Vores konsulenter står klar til at svare på spørgsmål og til at lave en beregning på, hvad du kan spare ved at skifte til fjernvarme.

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter