Måleraflæsning

Din måler er en elektronisk måler med flere tælleværker, der måler både energi og fjernvarmevand. Den elektroniske måler indeholder også en radiosender.

Vi har et tæt samarbejde med Odense Renovation, og det er renovationsbilen, der aflæser fjernvarmemåleren hver gang, den henter dit affald. Du skal derfor ikke selv indberette dit forbrug ved årsaflæsningen, da vi løbende modtager aflæsninger via renovationsbilen. Det kan dog ske, at vi har svært ved at aflæse enkelte målere. Har vi ikke været i stand til at aflæse din måler, vil du modtage et selvaflæsningskort ved årsafregningen.

 

Selvbetjening via Administrationsservice Fyns hjemmeside
Du kan følge dit forbrug, se dine regninger og melde flytning via Administrationsservice Fyns hjemmeside. 

Gå til selvbetjening

Aflæsningsbog

Du kan printe aflæsningsbogen "Tjek dit forbrug" herunder.

Med aflæsningsskemaet i hånden har du en stor hjælp, hvis du vil have styr på dit forbrug af el, varme og vand. Det kan være en stor fordel både økonomisk og miljømæssigt. Skulle der opstå fejl på fx en vand- eller varmeinstallation, kan det hurtigt blive en dyr affære, hvis den ikke opdages i tide. Med aflæsningsskemaet i hånden får du nemt overblik over din husstands normale forbrug - og opdager derfor hurtigt afvigelser.

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter