Få et gratis EnergiTjek af din virksomheds energiforbrug

Din vej til smartere energi og store besparelser

Potentialet for at spare på energi i virksomheder er stort. Helt op til omkring 35 % af energiforbruget kan spares ved at udskifte til mere energieffektive løsninger i drift, lager og produktion.

Et nyt tilbud, EFFEKTIV ENERGI, hjælper dig og din virksomhed med at få overblik over, hvordan der kan spares på el- og varmeregningen på en nem og overskuelig måde – og helt gratis.

Tilbuddet gælder fynske virksomheder med et årligt el-forbrug på under 1.000.000 kWh.

Se, hvad andre virksomheder har fået ud af et gratis EnergiTjek på Udvikling Fyns hjemmeside.

Sådan foregår et EnergiTjek

Med et EnergiTjek kan virksomheden bestille besøg af en uvildig energikonsulent, som gennemgår energiforbruget og de tekniske installationer.
Efter gennemgangen modtager virksomheden en energirapport, som indeholder oplysninger om, hvor virksomheden kan spare energi og hvordan. Rapporten giver svar på:

  • Hvor meget kan virksomheden spare - i energi og i kroner.
  • Hvad koster det at investere i de energiforbedrende løsninger.
  • Hvordan kan det finansieres? - og med hvilken tilbagebetalingstid og til hvilken rente?

Du får vejledning og et solidt grundlag at træffe dine beslutninger på. Med EFFEKTIV ENERGI får virksomheden en totalløsning, der sparer tid, penge og ressourcer.

Bestil et EnergiTjek ved at kontakte energirådgiver Thomas Eriksen per mail kontakt@fjernvarmefyn.dk eller ring på telefon 65 47 30 00.

Hvem står bag tilbuddet EFFEKTIV ENERGI

Fjernvarme Fyn er partner i EFFEKTIV ENERGI og står bag tilbuddet sammen med energiselskaberne; EnergiFyn, Sydfyns Elforsyning og Nature Energy samt miljønetværket MiljøForum Fyn.