Hvad sker der i Tornbjerg?

Vi udskifter og renoverer fjernvarmerørene mellem Sydøst Varmecentral og Ring 3 for at gøre klar til at aftage overskudsvarme fra det kommende Facebook-datacenter i Tietgenbyen.

Varmeafbrydelser

Gravearbejdet vil medføre flere varmeafbrydelser for kunder i området. Husk, at du kan tilmelde dig Fjernvarme Fyns gratis SMS-service og få besked, hvis der lukkes for varmen hos dig.

Bemærk: Tirsdag den 23. oktober lukker vi for varmen i hele området kl. 7.00 - 22.00.

Tilmeld dig SMS-service


Trafikinformation

Gravearbejdet startes ved Sydøst Varmecentral og afsluttes etapevis frem mod Ring 3.

Vi er færdige med udskiftning af fjernvarmerør på cykelstien mellem Skærmhatten og Svovlhatten. Cykelstien er nu derfor igen åben for gennemkørsel. Der vil dog fortsat være aktivitet med reetablering af beplantning og lignende.

Fra mandag den 15. oktober og cirka tre uger frem spærres Væbnerhatten for ind- og udkørsel, mens vi arbejder på Skærmhatten. I perioden vil der være omkørsel via Niels Bohrs Allé. På nedenstående kort kan du se, hvor vi afspærrer Væbnerhatten.  Du kan også se, hvor vi arbejder (markeret med grønt).

Vi forventer at afslutte hele projektet i november måned.

Se en større version af kortet her (pdf)


Beplantning

Opgravningen betyder, at vi er nødt til at fælde en del buske og træer. Træflisen vil blive kørt til Dalum Kraftvarme og omdannet til fjernvarme. Der vil efterfølgende blive plantet nye træer og buske.

Yderligere information

Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte entrepriseleder Ulrik Fløjborg per E-mail: uf@fjernvarmefyn.dk

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter