Gratis temaundervisning om klima, energi og miljø

Fjernvarme Fyn, Odense Renovation og VandCenter Syd har i fællesskab dannet Energi- og Miljøskolen. Vi tilbyder gratis temaundervisning om emnerne klima, energi og miljø. 

Undervisningen sigter mod at lære eleverne om renovation, varme og vand i et helhedsperspektiv. Undervisningen sætter fokus på vores påvirkning af naturen: Ressourcer, som hentes fra jorden, bearbejdes og forbruges af mennesker. Dette har nogle konsekvenser i form af spild- eller affaldsprodukter, som nødvendigvis må ledes tilbage til naturen igen. 

Vores opgave nu og i fremtiden er at optimere denne proces ved at genbruge så meget som muligt og anvende materialer, der giver mindre miljøbelastninger. Derudover skal vi producere og bruge energi med mindst muligt spild og brug af ressourcer. 

Et undervisningsforløb varer ca. 1,5 time og tilpasses elevernes faglige niveau. Læs mere og book undervisning på www.skolebooking.dk.

 

www.skolebooking.dk

 

undefined

Vil du vide mere 

Har du spørgsmål i forbindelse med undervisningstilbuddet, kan du kontakte energirådgiver Dorthe Hindsgaul, som står for undervisningen i Energi & Miljøskolen.

Telefon 65 47 30 80, mail dh@fjernvarmefyn.dk

Fjernvarme Fyn bruger cookies - læs mere her Accepter