Tænd din karriere hos os

Vi er med helt fremme, når det gælder udvikling af fremtidens varmeforsyning. Det skaber et væld af spændende opgaver og projekter. Og vi har brug for mange forskellige kompetencer. Velkommen til en mangfoldig virksomhed med plads til forskellighed.
Følg os på LinkedIn

Om job hos Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn har knap 300 kompetente og loyale medarbejdere.

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og opgaverne spænder vidt. Vi beskæftiger os med alt lige fra indkøb, produktionsplanlægning og support til økonomi, projektering og kundekontakt. Og meget, meget mere.

Hver dag byder på spændende udfordringer med at videreudvikle produktion og forsyning til fremtidens samfund. Det stiller store krav til medarbejdernes viden og tekniske færdigheder. Derfor tilbyder vi gode muligheder for videreuddannelse, så medarbejderne hele tiden er på forkant med udviklingen inden for deres fag.

Har du lyst til at blive en del af Fjernvarme Fyn så hold øje med ledige jobs her på siden. Du kan også oprette en jobagent og få besked, når vi opslår stillinger, som matcher dine kvalifikationer.

Sidder du og mangler inspiration til, hvordan du skriver den gode og målrettede ansøgning, er du velkommen til at læse folderen "Den gode ansøgning", som du også finder på denne side.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge job hos Fjernvarme Fyn.

 

Søger du studiepraktik?

Fjernvarme Fyn er altid på udkig efter motiverede praktikanter inden for vores mange fagområder: Teknik, administration, økonomi, kundeservice, salg og marketing, IT og indkøb.

Vi opslår alle praktikstillinger på hjemmesiden cirka 2-3 måneder før opstart.

 

Vi tager ingeniørpraktikanter i følgende perioder:
1. september - 1. januar
1. februar - 1. juni

Der er mulighed for maskinmesterpraktik i følgende perioder:
Værkstedspraktik:
April - januar
November - august

Bachelorpraktik:
Juli - december
Januar - juni

Skal du i gang med en større skriftlig opgave?

Er du i gang med en videregående uddannelse? Og kunne du tænke dig at skrive bacheloropgave, speciale eller en større projektopgave for Fyns største leverandør af fjernvarmevarme? Så modtager vi gerne en ansøgning fra dig.

Du ansøger ved at klikke på "Projekt- og specialeskrivning" under "Ledige stillinger" her.

I din ansøgning skal du skrive om dine idéer og ønsker. Vi vil også gerne vide lidt om dig: Hvem er du, og hvad læser du?

Vi kontakter dig, hvis vi har et emne, som kunne danne grundlag for et samarbejde.

Din ansøgning opbevares i 180 dage.

Vi passer godt på dine data

Læs om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik for rekruttering.