Fjernvarme er svaret på grønne udfordringer

Snart er det slut med olie- og gasfyr

Nu får Skallebølle igen mulighed for at få fjernvarme

Har du et olie- eller gasfyr, skal du spidse ører nu. Der er nemlig en ny tilskudsordning på vej, der skal sætte skub i den grønne omstilling.

Tilskudsordningen er en del af klimaaftalen af juni 2020, der skal sænke CO2-udledningen i Danmark. Med aftalen er regeringens partier enige om, at olie- og gasfyr skal udfases inden 2030. Og grøn fjernvarme er udpeget til at være en af fremtidens opvarmningsformer.

Med den nye tilskudsordning vil der være penge at spare ved at skifte til grøn fjernvarme. Tilskuddet forventes at være i størrelsesordenen 20.000 kr. per installation. Vi kender dog endnu ikke de nærmere detaljer. Så snart aftalen er på plads, vil vi informere om det her på siden.

Skal dit olie- eller gasfyr skiftes, kan du allerede nu tilkendegive, at du ønsker fjernvarme ved at kontakte os på telefon 65 47 30 00 eller skrive til os på kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Når vi har tilstrækkelig med tilkendegivelser, går vi i gang med at måle op og gøre klar til at føre fjernvarmen til Skallebølle.

Vi ser frem til at forsyne Skallebølle med grøn fjernvarme.