Fjernvarme Fyn hæver varmeprisen

Tilbage til nyhedsoversigten

Fjernvarme Fyn hæver varmeprisen

Fjernvarme Fyn hæver varmeprisen en smule fra januar 2020. Det er netop blevet godkendt på et byrådsmøde efter indstilling fra virksomhedens bestyrelse.
Justeringen følger den almindelige prisudvikling i samfundet. Og varmeregningen hos Fjernvarme Fyns kunder vil fortsat være blandt de laveste i Danmark.

Knap 14 kroner mere om måneden
Ændringen betyder, at energibidraget stiger fra 106,25 kroner pr. GJ (Giga Joule) til 108,75 kroner per GJ. Energibidraget beregnes ud fra husstandens varmeforbrug og udgør den største del af varmeprisen.
For et standard parcelhus på 130 m2 betyder det en årlig merudgift på 163 kroner inklusiv moms. Eller knap 14 kroner per måned.
Den nye pris træder i kraft fra 1. januar 2020.

Følger den generelle prisudvikling
Prisstigningen er reelt blot en justering, som følger forventningerne til den almindelige prisudvikling i samfundet.

Chef for Forsyning, Jakob Rasmussen, udtaler: ”Vi ser ind i en spændende fremtid, hvor Fjernvarme Fyn aktivt vil bidrage til ambitionen om at omstille Odenses energiforsyning til at være grøn og bæredygtig.
Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi fortsat er blandt de billigste varmeforsyninger i hele Danmark. Det er en position, som vi vil kæmpe for at beholde fremover til glæde og gavn for vore mange fynske kunder”.


Yderligere information
For yderligere information, kontakt:
Forsyningschef Jakob Rasmussen, telefon 65 47 30 40, E-mail jr@fjernvarmefyn.dk.