Fjernvarme Fyn kåret som årets virksomhed hos DBDH

Fjernvarme Fyn kåret som årets virksomhed hos DBDH

For nylig fik Fjernvarme Fyn endnu en fjer i hatten. Det skete, da virksomheden blev udnævnt til intet mindre end Årets Medlemsvirksomhed hos DBDH.

Engagement og involvering
Prisen gives for (citat): ”Ekstraordinært engagement, aktiviteter og involvering i DBDH’s sfære”.

Begrundelsen uddybes med, at Fjernvarme Fyn har en bred vifte af medarbejdere, som bidrager til organisationens aktiviteter ved at deltage på eksportfremstød og ved at modtage delegationsbesøg.

Her nævnes som eksempel, hvordan en lettisk delegation for nylig kunne nyde godt af den fynske gæstfrihed og know-how under et besøg på Tietgenbyens Varmecentral. Her blev de blandt andet trakteret med et spændende oplæg om Fjernvarme Fyns udnyttelse af overskudsvarme.

Fjernvarme Fyn modtager diplomet som årets virksomhed hos DBDH

Foto: Produktionschef hos Fjernvarme Fyn Kenneth Jepsen (th) modtager den flotte pris på vegne af Fjernvarme Fyn. Prisen overrækkes af administrerende direktør for DBDBH Lars Hummelmose (tv)

DBDH – kort fortalt
DBDH, tænker du måske. Hvem er det nu lige, det er?

DBDH er Danmarks førende eksportorganisation udi fjernvarme. Missionen lyder at promovere fjernvarme som en vigtig brik i en bæredygtig udvikling. Organisationen repræsenterer de ledende aktører i fjernvarmesektoren og understøtter partnerskaber mellem medlemmerne og aktører i mere end 50 lande.

Tekst: Fjernvarme Fyn.
Foto: DBDH.