Fjernvarme Fyn kommer til Årslev og Sdr. Nærå

Fjernvarme Fyn kommer til Årslev og Sdr. Nærå

 
Nu kan beboerne i Årslev og Sdr. Nærå glæde sig til, at fjernvarmen også kommer til deres område. De gode nyheder skyldes, at projektet netop har rundet den nødvendige tilslutning.

Fjernvarmen forventes at ankomme til de første kunder allerede fra starten af 2022. Og prisen er lavere end nogensinde før.

Overvældende tilslutning
Interessen for fjernvarme har været overvældende lige siden, at Fjernvarme Fyn begyndte at samle tilmeldinger i april 2021. Allerede i maj lød det glade budskab, at man var nået halvvejs med den nødvendige tilslutning på 50 % af områdets husstande.

Og nu er der altså grønt lys til at lægge rørene i jorden og tænde for fjernvarmen til området.

Gennem hele processen har der været et stærkt samarbejde med knap 20 lokale ildsjæle. De har hjulpet med at stable arrangementer på benene, stemme dørklokker og tale med naboer og andre lokale. Og det har altså båret frugt.

Kundecenterchef hos Fjernvarme Fyn, Allan Stihøj, udtaler: ”Vi er virkelig glade for, at der har været så stor opbakning i området. Det betyder blandt andet, at der også bliver god mulighed for at koordinere arbejdet med fjernvarme sammen med de øvrige projekter i byen”.

Første tilslutning fra starten af 2022
Straks efter sommerferien begynder planlægningen hos Fjernvarme Fyn. Og arbejdet med at skabe en transmissionsledning fra Højby til området starter i efteråret 2021.

De første husstande kan tænde for fjernvarmen fra starten af 2022. Og herefter bliver resten af kunderne tilsluttet løbende gennem de efterfølgende 12-15 måneder.

Den enkelte husstand vil få nærmere information om, hvornår de bliver tilsluttet.

Ekstra lav pris til de hurtige
Hvis du bor i området, kan du stadig nå at tilmelde dig. Og det kan du vel at mærke gøre til en endnu lavere pris end sædvanligt, fordi projektet har fået tilskud fra Energistyrelsen.

Fjernvarme Fyn kan derfor tilbyde den særligt lave pris, indtil puljen med tilskud er opbrugt. Så hvis du vil sikre dig nem og grøn fjernvarme til en særligt fordelagtig pris, skal du slå til nu.

Yderligere information
Læs mere om projektet på Fjernvarme Fyns hjemmeside her.

For yderligere information, kontakt:
Forsyningschef, Jakob Rasmussen, telefon 65 47 30 40
Kundecenterchef, Allan Stihøj, telefon 65 47 30 70