Fjernvarmen er på vej til Skallebølle

Er du tilmeldt fjernvarme, vil du blive kontaktet inden længe for at aftale placering af fjernvarmestik ind til din bolig.

Fjernvarmen kommer til Skallebølle

Som beboer i Skallebølle kan du nu glæde dig til, at fjernvarmen også kommer til dit område.

Vi forventer, at gravearbejdet begynder i maj 2023.

Der er altså grønt lys til at lægge rørene i jorden og tænde for fjernvarmen til området. Gennem hele processen har der været et godt samarbejde med lokale ildsjæle. De har lavet opslag på Facebook og talt med naboer og andre lokale. Og det har altså båret frugt.

Vi er utrolig glade for den store opbakning i området. Og nu glæder vi os til at kunne levere fjernvarme til området.

Første tilslutning fra slutningen af 2023
For at vi kan være klar til at gå i jorden i maj 2023, begynder vi nu planlægningsarbejdet. Er du tilmeldt fjernvarme, vil du derfor blive kontaktet inden længe, så vi kan aftale placering af fjernvarmestik ind til din bolig.

Planen er, at de første husstande kan tænde for fjernvarmen i slutningen af 2023. Og herefter bliver resten af kunderne tilsluttet løbende gennem de efterfølgende 12-15 måneder.

De enkelte husstande vil få nærmere information om, hvornår de bliver tilsluttet.

Man kan stadig nå at tilmelde sig
Hvis man bor i området, kan man stadig nå at tilmelde sig fjernvarme. Dog uden tilskud. Men stadig til en god pris. Så hvis man ønsker nem og sikker fjernvarme til en fordelagtig pris, skal man slå til nu, inden vi begynder at grave.

Vi glæder os til at byde Skallebølle indenfor i fællesvarmen.