Gode nyheder til Allested-Vejle

Arbejdet med at bringe fjernvarmen til Allested-Vejle starter i uge 33

Gravearbejdet starter i uge 33

Så er der godt nyt. Vi starter nemlig arbejdet med at bringe fjernvarmen til Allested-Vejle i uge 33.

Gravearbejdet sker i etaper. Og første etape bliver Vejlegårdsvej. Så snart vi har fået rørene i jorden her, går vi videre til næste etape, som er Broholmvej. Her forventer vi at kunne starte med at grave i oktober 2023.

Pumpestationen skal være færdig, før vi kan begynde at sende fjernvarme til de første husstande. Det forventer vi kan ske omkring årsskiftet.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret med graveplanerne på vores hjemmeside. Her kan du se, hvornår vi graver de forskellige etaper. Og når arbejdet er begyndt, kan du følge med i, hvor langt det er kommet.

Se graveplanerne her

Fast strømforsynet måler
Det er besluttet, at måleren til jeres område skal være af typen MC603.

Vær opmærksom på, at måleren skal være fast strømforsynet. Det betyder, at I skal have lavet en aftale med en elektriker, som kan tilslutte faststrøm til måleren, inden den skal udleveres.

Måleren skal ikke bestilles, før vi kender datoen for, hvornår vi tilslutter fjernvarme til rørene. Årsagen er, at afregning af både måler og effektbidrag begynder, så snart måleren udleveres.

Vi opfordrer til at vælge varmtvandsbeholder
Vi vil også minde om, at vores rør ikke er dimensioneret til brugsvandsvekslere. Derfor opfordrer vi til, at i vælger en varmtvandsbeholder.

Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 47 30 00.

Tilskud til afkobling
Der har hersket tvivl om, hvornår man skal søge tilskud til afkobling fra gas.

Rådet fra Evida lyder, at afkoblingen først bør ske, når der er installeret en anden form for opvarmning. Derfor skal du første søge om tilskud til afkobling, når du kender datoen for, hvornår fjernvarmen kommer til din adresse.

Du er altid velkommen til at kontakte os
Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det kan du gøre på telefon 65 47 30 00.

Med de ord vil vi ønske jer alle en god og solrig weekend. Vi glæder os til at byde Allested-Vejle velkommen indenfor i fællesvarmen.

Venlig hilsen
Fjernvarme Fyn