Jan Strømvig fratræder som direktør for Fjernvarme Fyn

Jan Strømvig fratræder som direktør for Fjernvarme Fyn

Jan Strømvig er efter gensidig overenskomst fratrådt sin stilling som administrerende direktør for Fjernvarme Fyn efter sin sygemelding de seneste par måneder.
 
Jeg vil gerne benytte anledningen til at sige Jan tak for hans mangeårige indsats hos Fjernvarme Fyn, hvor han har været i 29 år; heraf de seneste 13 år som direktør”, udtaler bestyrelsesformand Mads Søndergaard Thomsen.
 
Jan Strømvig udtaler: ”Det har været spændende at drive en så samfundsvigtig virksomhed som Fjernvarme Fyn og at være med til at sikre varme til borgerne i Odense. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til de mange dygtige og dedikerede medarbejdere.”
 
Tidligere udviklingschef Kim Winther fortsætter som konstitueret direktør hos Fjernvarme Fyn. Det er en position, han allerede har varetaget den seneste halvanden måneds tid.
 
Jeg er meget tryg ved, at det er Kim, der skal drive virksomheden videre. Han har allerede vist, at han kan skabe ro om virksomheden og sørge for, at driften kører, som den skal. Kim har 22 års erfaring i branchen og har i seks år som udviklingschef i Fjernvarme Fyn haft en stor rolle i den grønne omstilling”, siger Mads Søndergaard Thomsen.

Bestyrelsen hos Fjernvarme Fyn vil nu starte en proces for at finde en permanent direktør. Processen forventes at løbe frem mod slutningen af året.
 
Af: Fjernvarme Fyn.