Ny forenklet app-oplevelse

Vi opdaterer vores app.

Ny forenklet app-oplevelse

Vi opdaterer vores app. I den nye version af app'en er dit el- og vandforbrug ikke længere tilgængeligt. Du kan fortsat nemt følge dit varmeforbrug i app'en, og du vil derfor få en mere forenklet app-oplevelse.

Fjernvarme Fyn, Energi Fyn og VandCenter Syd har valgt at gå i hver sin retning med udviklingen af værktøjer til forbrugsvisning, og vi vil derfor fremadrettet have selvstændige løsninger.

Vi er klar over, at dette kan være en ulempe for nogle brugere af vores app, men vi vil gerne forsikre jer om, at vi arbejder på alternative løsninger for at imødekomme jeres behov og fortsat sikre jer en optimal brugeroplevelse. 

Når den nye version af app'en er klar, vil du automatisk blive bedt om at opdatere app'en. Der er ikke behov for, at du gør noget, hvis du allerede har downloadet app'en og oprettet en bruger.

Ved at følge dit varmeforbrug tæt, får du mulighed for at blive mere bevidst om dine vaner og dit forbrug. Ved at ændre dine vaner kan du spare penge på din varmeregning og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Du kan læse mere om vores app her:

Få mere viden om Fjernvarme Fyns app

Hent Fjernvarme Fyns app:

Gå til App Store

Gå til Google Play

Du har stadig mulighed for at få et samlet overblik:
Er du også kunde hos VandCenter Syd eller Energi Fyn kan du stadig få et samlet overblik over dit el-, varme- og vandforbrug på Administrationsservice Fyns hjemmeside asfyn.dk:

Gå til asfyn.dk

Selvstændige selvbetjeningsløsninger:
Er du kunde hos VandCenter Syd, er der snart en selvbetjeningsløsning på vej til dig. Du får direkte besked fra VandCenter Syd, når løsningen er klar til brug.

Er du kunde hos Energi Fyn, kan du se dit elforbrug og din elpris det kommende døgn i Energi Fyns app. 

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 65 47 30 00. Du kan også skrive til kontakt@fjernvarmefyn.dk.