Tak for besøget på Blomsterfestival 2019

Gå til nyhedsoversigten

Tak for besøget på Blomsterfestival 2019

Odense var trukket i festtøjet og viste sig frem i et væld af farver under årets blomsterfestival. Farver var der også masser af i Miljøteltet, hvor Fjernvarme Fyn sammen med VandCenter Syd og Odense Renovation igen i år satte fokus på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Som forsyninger arbejder vi hver dag med bæredygtighed i stor skala. Men som privatperson kan man med få ændringer i sin hverdag også gøre en forskel for miljøet. I teltet kunne man få en masse inspiration til, hvordan man bliver en mere grøn forbruger.

Vi vil gerne takke de mange gæster, som besøgte os i Miljøteltet og deltog i de mange aktiviteter. Særligt lykkehjulet, hvor man kunne teste sin viden om fjernvarme, var populært. Svarede man rigtigt, kunne man vinde et regnslag. Det viste sig at være en praktisk præmie under festivallen, hvor regn med jævne mellemrum sørgede for naturlig vanding af byens mange blomster.

Sammen med Odense Renovation og VandCenter Syd håber vi, at besøget i Miljøteltet har givet dig en masse idéer til, hvordan du kan være med til at passe på vores fælles klode.