Hurtig tilmelding til fjernvarme gør planlægningen nemmere for os - og du sparer penge

Tilmeld dig fjernvarme i god tid, inden vi graver ud for din bolig, og spar penge

Der er mange i dit område, som ønsker at udskifte naturgassen med fjernvarme. Vi begynder derfor snart at grave, så endnu flere kan blive en del af fjernvarmefællesskabet.

Hvis du ønsker at blive tilsluttet fjernvarme i denne omgang, skal vi have din tilmelding i god tid, inden vi graver ud for din bolig. Når gravemaskinerne først har passeret din bolig, og der er gravet og reetableret, vil du ikke kunne blive tilsluttet til den aktuelle projektpris. Du vil i stedet skulle indhente et individuelt tilbud, som bliver tillagt et opstartsgebyr for gravearbejde og reetablering. Hvis du ønsker fjernvarme, og du endnu ikke har fået et tilbud, kan du derfor spare penge ved at skynde dig at kontakte os. Og vi kan få tilsluttet flere, hvis vi ikke skal tilbage og bryde den nyetablerede belægning op.

Forsyningschef Jakob Rasmussen fortæller – Vi ønsker at tilslutte flest muligt, hurtigst muligt og så billigt som muligt for den enkelte kunde. Jo flere tilslutninger, vi kan lave ad gangen, jo bedre. Der venter et stort arbejde med at få tilsluttet en lang række områder i årene fremover. Tilmelder kunderne sig, inden vi går i gang med at grave, letter det vores planlægning. Og vi kan hurtigere fortsætte med tilslutninger i et nyt område. Vi opfordrer derfor kunderne til at tilmelde sig hurtigst muligt, så processen med at udbrede fjernvarme bliver så god som mulig for alle parter.