Ugens massive regnvejr spænder ben for fjernvarmen i Årslev 

Nyt fra Fjernvarme Fyn til Årslev og Sdr. Nærå

Ugens massive regnvejr spænder ben for fjernvarmen i Årslev 

Den seneste uges massive regnmængder er især gået hårdt ud over området omkring Møllehøjvej i Årslev. Her har Fjernvarme Fyn gennem længere tid arbejdet på at få lagt fjernvarme ud til kvarterets beboere.

Det arbejde er nu sat på standby, fordi de store mængder regn har fyldt vores grave-render.

Det betyder, at vi er nødt til at indstille arbejdet ind til alt vandet, er forsvundet igen. Hvor længe det varer, ved vi ikke præcist endnu, men det er naturligvis ikke en fordel, hvis der falder mere regn i den kommende uge.

Det er desværre ikke en mulighed at pumpe vandet væk fra området og videre til de to nærliggende overfladebassiner, da de også er fyldt med vand. Så vandet vil bare løbe lige tilbage til der, hvor det kom fra.

For at arbejdet ikke går i stå, flytter vi maskinerne og gravefolk fra Møllehøjvej til Stationsvej, som er et mere tørt område.

Status på gravearbejdet 
Det hele skal ikke handle om vand. Vi kan nu fortælle, at vi har varme på fjernvarmestikkene til Broskolen, Årslev Hallen og Sommerfuglen. Den midlertidige varmestation er derfor taget ud af drift.

Mere end 200 husstande, udover området ved Sommerfuglen, er nu tilsluttet. Og inden for en måned til halvanden vil vi kunne tilkoble flere store områder.

Yderligere information 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 65 47 30 00. Du kan også skrive til kontakt@fjernvarmefyn.dk.