Vi åbner for tilmelding til fjernvarme i Allerup

Bor du i Allerup, kan du nu tilmelde dig fjernvarme

Der er grund til at glæde sig i Allerup. Fra onsdag den 11. oktober kan du nemlig tilmelde dig fjernvarme fra Fjernvarme Fyn. Mange har allerede vist interesse. Og det skaber gode udsigter til, at de første beboere i 2024 kan sige farvel til deres nuværende varmekilde. Men inden gravemaskinerne kan gå i gang, skal minimum 32 husstande i Allerup tilmelde sig.

Fjernvarme Fyn opfordrer derfor alle i Allerup til at tilmelde sig fjernvarme. Jo hurtigere, der opnås det nødvendige antal tilmeldinger, jo hurtigere kan planlægningen og gravearbejdet gå i gang. Og jo hurtigere kan beboere i Allerup udskifte deres nuværende varmekilde med nem og sikker fjernvarme.

Den videre proces
Projektet er godt fra start. Odense Kommune har godkendt projektforslaget, og Energistyrelsen har godkendt Fjernvarme Fyns ansøgning om konverteringstilskud. For den videre proces er det helt afgørende, at alle interesserede beboere kommer ud af busken og tilmelder sig nu. Hele 75 % af områdets husstande skal nemlig tilmelde sig, førend projektet kan sættes i gang.

Tilmeld dig fjernvarme her

Når Fjernvarme Fyn har de sidste underskrifter fra beboerne på plads, vil der blive udarbejdet en plan for tilslutning.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65473000. Du kan også skrive til kontakt@fjernvarmefyn.dk.