Vi inviterer til Odenses nye event REBOOT den 29. - 30. november

Læs mere og tilmeld dig

Kom og bliv inspireret til en mere bæredygtig fremtid

Kære alle virksomheder og borgere i Odense,

I er hermed inviteret til Odenses nye landsdækkende bæredygtighedsevent REBOOT, som holdes på Odense Congress Center den 29. og 30. november.
Invitationen kommer fra Odense Klimapartnerskab, som Fjernvarme Fyn er en af grundlæggerne af.

I Odense Klimapartnerskab er flere af byens større virksomheder, forsyningsselskaber, Syddansk Universitet og Odense Kommune gået sammen og arbejder for målet om, at Odense skal være klimaneutral senest i 2030.

Udgangspunktet er, at vi i Odense skal være fælles om den grønne omstilling og have alle med.
Det er et ambitiøst mål, og for at nå det kommer Odense Klimapartnerskab til at stå bag en række aktiviteter rundt om i Odense, som alle kommer til at mærke.

-Jeg håber virkelig at se rigtig mange på REBOOT. Formålet er, at vi skal inspirere hinanden, dele viden og se på fremtidens eksempler, så vi alle får input med hjem, som kan bruges i vores egne virksomheder. Det gør vi bedst, hvis alle er med, siger Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Odense Klimapartnerskab.

REBOOT tager bæredygtighed alvorligt.
REBOOT er en af aktiviteterne. REBOOT er et business to business event hos Odense Congress Center. Her vil være konferencer med spændende indlæg om grøn omstilling, netværksmøder, prisuddelinger, en udstillingsstand med virksomheder, som kan inspirere os andre med deres grønne omstilling og en camp for studerende.

På REBOOT tager vi det stigende fokus på bæredygtighed alvorligt. Og her får vi en platform, hvor vi kan lære af hinanden og få den nyeste og bedste viden om bæredygtighed

Odense Klimapartnerskab er partner på REBOOT. Vi står bag flere ting:

  • Konferencen Vækst og grønne jobs. Torsdag den 30. november fra 10.30-15.30. https://my.eventbuizz.com/event/reboot-11383/detail/programs
  • Uddeling af hovedprisen REBOOT bæredygtighedspris, som sker i samarbejde med Odense Klimapartnerskab. Her modtager en virksomhed, som har gjort det ekstra godt inden for bæredygtighed, 250.000 kroner.
  • Circular Design Camp. Den 28., 29. og 30. november samles studerende fra Odenses uddannelsesinstitutioner på OCC og kommer med løsningsforslag til virksomheders udfordringer inden for bæredygtighed. https://circulardesigncamp.dk/
  • Fælles udstillingsstand. Partnerskabet fremhæver virksomheder, som er foregangseksempler inden for grøn omstilling. Odense Klimapartnerskabs sekretariat er også til stede på standen og sørger for indmeldelser.

 

Du kan læse mere om REBOOT og tilmelde dig gratis her: https://reboot-event.dk/

Mere om Odense Klimapartnerskab
Ønsker du at vide mere om Odense Klimapartnerskab, så gå allerede nu ind på www.odenseklimapartnerskab.dk eller kontakt sekretariatet ved Signe Vestergaard Bansø på 22670206.

Venlig hilsen grundlæggerne af Odense Klimapartnerskab

Underskrifter Odense Klimapartnerskab