Familie_Born_Hygge_Lys

Du kan trygt tænde for varmen og den varme hane. Og bruge el, som du plejer

Vi sikrer, at du fortsat har varme, varmt vand og el

Fjernvarme Fyn sikrer, at du fortsat har varme og el på trods af den alvorlige situation, hvor et stigende antal personer bliver smittet med corona-virus. Som kunde vil du derfor ikke opleve nogen ændringer.

Vi ser med stor alvor på situationen og har taget alle nødvendige forholdsregler for at beskytte både vores medarbejdere og kunder bedst muligt mod smitte.

Alle medarbejdere, som ikke er direkte nødvendige for driften og forsyningen, er sendt hjem og arbejder nu så vidt muligt hjemmefra. De medarbejdere, som er afgørende for at opretholde forsyningen, møder fortsat ind på arbejde. Dem er vi naturligvis særligt opmærksomme på at sikre mod smitte. Det gør vi blandt andet ved, at vi har indført adgang forbudt for alle uvedkommende i kontrolrummet og følger vores beredskabsplaner. Der er derfor styr på situationen. Du kan derfor trygt fortsætte med at tænde for varmen og den varme hane. Og bruge el, som du plejer.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål om din varme, kan du let komme i kontakt med os ved at ringe på telefon 65 47 30 00. Du kan også skrive til os på kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Afhentning af målere
Det er fortsat muligt at afhente målere i vores reception. Målerne skal dog være bestilt i forvejen og helst i god tid. Husk, at du let kan bestille en eller flere målere her.