Vil du være med? Ønsker du fjernvarme, så tilmeld dig nu

Tilmeld dig i god tid, inden vi graver ud for din bolig

Vil du være med? Ønsker du fjernvarme, så tilmeld dig nu

Tilmeld dig i god tid, inden vi graver ud for din bolig, og spar penge
Der er mange i dit område, som ønsker at udskifte deres nuværende varmekilde med fjernvarme. Vi er derfor i fuld gang med at planlægge og opmåle i Nr. Lyndelse og Nr. Søby.

Ønsker du fjernvarme?
Har du endnu ikke tilmeldt dig fjernvarme, kan du gøre det på vores hjemmeside, fjernvarmefyn.dk/tilmelding. Så sender vi et tilbud. Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på telefon 65 47 30 00 eller skrive til kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Jo hurtigere alle, der ønsker fjernvarme, tilmelder sig, jo hurtigere kan vi lave en udrulningsplan og en forventet tidsplan for tilslutning i Nr. Lyndelse og Nr. Søby.

Vi forventer at begynde gravearbejdet i Nr. Lyndelse og Nr. Søby i foråret 2023.

Hvis du ønsker at blive tilsluttet fjernvarme i denne omgang, skal vi have din tilmelding i god tid, inden vi graver ud for din bolig. Når gravemaskinerne først har passeret din bolig, og der er gravet og reetableret, vil du ikke kunne blive tilsluttet til den aktuelle projektpris. Du vil i stedet skulle indhente et individuelt tilbud, som bliver tillagt et opstartsgebyr for gravearbejde og reetablering. Du kan derfor spare penge ved at skynde dig at kontakte os. Og vi kan få tilsluttet flere, hvis vi ikke skal tilbage og bryde den nyetablerede belægning op.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 47 30 00 eller på e-mail kontakt@fjernvarmefyn.dk

Forsyningschef Jakob Rasmussen fortæller – Vi ønsker at tilslutte flest muligt, hurtigst muligt og så billigt som muligt for den enkelte kunde. Jo flere tilslutninger, vi kan lave ad gangen, jo bedre. Der venter et stort arbejde med at få tilsluttet en lang række områder i årene fremover. Tilmelder kunderne sig, inden vi går i gang med at grave, letter det vores planlægning. Og vi kan hurtigere fortsætte med tilslutninger i et nyt område. Vi opfordrer derfor kunderne til at tilmelde sig hurtigst muligt, så processen med at udbrede fjernvarme bliver så godt som mulig for alle parter.