Vi leverer sikker, billig og miljøvenlig fjernvarme

Fjernvarme Fyn er Danmarks 3. største fjernvarmeselskab

Fjernvarme Fyn er ejet af Odense og Nordfyns Kommune. Virksomheden ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har mere end 300 ansatte og er en af Europas største varmeforsyninger. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boliger, industrivirksomheder og institutioner.

Fjernvarmeforsyningen sker efter de overordnede retningslinjer, som er angivet i varmeplanen, der fastlægger forsyningsområder med mere.

Servicemål
Det er Fjernvarme Fyns mål at yde kunderne den bedst mulige varmeforsyning til de billigst mulige priser og samtidigt medvirke til en øget energi- og miljøbevidsthed hos kunderne.

 

Privatlivs- og informationssikkerhedspolitik

Fjernvarme Fyn tager databeskyttelse alvorligt. I vores politikker kan du læse, hvordan vi behandler dine persondata med mere.

Sponsorater

Fjernvarme Fyn ønsker at fastholde en stærk lokal forankring i forsyningsområdet. Derfor støtter vi initiativer, der bidrager til at sikre det lokale sports- og kulturliv gode udfoldelsesmuligheder.

Vores sponsoraftaler henvender sig til en bred målgruppe, hvorfor der primært sigtes mod mindre sponsorater.

Hvem vil vi gerne støtte?
Vi anvender gerne sponsorater i forbindelse med events, som giver markedsføringsmæssig værdi inden for nuværende og potentielle forsyningsområder.

Læs Fjernvarme Fyns sponsorstrategi

Fjernvarme Fyn har p.t. følgende samarbejdspartnere: