Samfundsansvar og verdensmål

Fjernvarme Fyn er en del af Odense Klimapartnerskab

Med Odense Klimapartnerskab samler vi byen om den grønne omstilling

Fjernvarme Fyn er gået sammen med Odense Kommune og flere af byens andre energiselskaber, virksomheder og uddannelsesinstitutioner om at etablere Odense Klimapartnerskab, som skal være med til at finde de løsninger, der skal gøre Odense klimaneutral i 2030.

Grundlæggerne tæller 3C Groups, Universal Robots, Energi Fyn, H.J. Hansen, Syddansk Universitet, Jysk Fynske Medier, Fjernvarme Fyn, Odense Renovation og Odense Kommune.

Det er ambitionen, at Odense Klimapartnerskab skal vokse sig større og være stedet, hvor byens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner mødes, og sammen udvikler og driver den lokale klimadagsorden frem.

Odense Klimapartnerskab skal bidrage til udviklingen af grønne teknologier, der allerede er i gang hos byens virksomheder. Og partnerskabet skal være med til at styrke grønt iværksætteri og sikre, at de gode eksempler på grøn omstilling bliver delt både globalt og lokalt. Ved at inspirere byens erhvervsliv gennem events, netværksgrupper, uddannelse og klimajournalistik er det ambitionen at accelerere den grønne omstilling, så vi når målet om at gøre Odense klimaneutral i 2030.