Overblik

Følg nemt dit varmeforbrug med Fjernvarme Fyns app

Gå til App Store Gå til Google Play

Få overblik og bliv bevidst om dit forbrug

Alle Fjernvarme Fyns kunder har en elektronisk måler, som aflæses automatisk. Med Fjernvarmes Fyns app på din mobil kan du derfor nemt følge dit varmeforbrug. 

Ved at følge dit varmeforbrug tæt, får du mulighed for at blive mere bevidst om dine vaner og dit forbrug. Ved at ændre dine vaner kan du spare penge på din varmeregning og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Sådan kommer du i gang:

  1. Download Fjernvarme Fyns app helt gratis.
  2. Opret en bruger ved at logge ind med NemID eller MitID og følg vejledningen. Herefter bliver du bedt om at tilknytte din e-mail. Har du ikke NemID eller MitID, kan du oprette en bruger med din e-mail og en selvvalgt adgangskode.
  3. Accepter håndtering af persondata og vælg "Opret bruger"
  4. Du modtager herefter en e-mail, hvor du skal bekræfte din bruger. Vær opmærksom på, at den kan ende i uønsket post.
  5. Første gang du logger på, skal du angive kundenummer og pin-kode, som du finder på din regning eller din betalingsoversigt.
  6. Vælg den periode, du vil se forbruget for.

 

Gå til App Store

Gå til Google Play

Ny forenklet app-oplevelse

Vi opdaterer vores app. I den nye version af app'en er dit el- og vandforbrug ikke længere tilgængeligt. Du kan fortsat nemt følge dit varmeforbrug i app'en, og du vil derfor få en mere forenklet app-oplevelse.

Fjernvarme Fyn, Energi Fyn og VandCenter Syd har valgt at gå i hver sin retning med udviklingen af værktøjer til forbrugsvisning, og vi vil derfor fremadrettet have selvstændige løsninger.

Vi er klar over, at dette kan være en ulempe for nogle brugere af vores app, men vi vil gerne forsikre jer om, at vi arbejder på alternative løsninger for at imødekomme jeres behov og fortsat sikre jer en optimal brugeroplevelse. 

Når den nye version af app'en er klar, vil du automatisk blive bedt om at opdatere app'en. Der er ikke behov for, at du gør noget, hvis du allerede har downloadet app'en og oprettet en bruger.

Du har stadig mulighed for at få et samlet overblik:
Er du også kunde hos VandCenter Syd eller Energi Fyn kan du stadig få et samlet overblik over dit el-, varme- og vandforbrug på Administrationsservice Fyns hjemmeside asfyn.dk:

Gå til asfyn.dk

Selvstændige selvbetjeningsløsninger:
Er du kunde hos VandCenter Syd, er der snart en selvbetjeningsløsning på vej til dig. Du får direkte besked fra VandCenter Syd, når løsningen er klar til brug.
Er du kunde hos Energi Fyn, kan du se dit elforbrug og din elpris det kommende døgn i Energi Fyns app.