Så er vi i gang i Årslev og Sdr. Nærå

Læs om opstart af projektet i Årslev og Sdr. Nærå

Fjernvarme Fyn vil meget gerne levere fjernvarme til Årslev og Sdr. Nærå. Og projektet er nu sat i gang.

Den 18. januar sendte Faaborg-Midtfyn Kommune projektet i offentlig høring. Og dagen efter sendte Fjernvarme Fyn en ansøgning til Energistyrelsen om at få del i den nye tilskudspulje.

Tilskudspulje gør det billigere end aldrig før at skifte til fjernvarme
Som en del af klimaaftalen er der afsat en pose penge til at udfase olie- og gasfyr for at sænke CO2-udledningen i Danmark. Og grøn fjernvarme er udpeget til at være en af fremtidens opvarmningsformer.

Det bliver derfor markant billigere for dig at udskifte dit olie- eller gasfyr med grøn fjernvarme. Hvor billigt, det bliver, kan vi ikke sige helt præcist endnu.

Først når Energistyrelsen har behandlet vores ansøgning om at få del i tilskudspuljen, kan vi beregne prisen for tilslutning. Når vi kender prisen, vil den blive lagt på hjemmesiden her. Vi vil også informere om prisen i kommende nyhedsbreve.

Vær med til at udbrede det gode budskab
Jo hurtigere vi hører fra alle, der er interesseret i at få fjernvarme, jo hurtigere kan vi gå i gang, når Faaborg-Midtfyn Kommune har godkendt projektet. Det forventes at ske 1. april 2021.

Du må derfor meget gerne være med til at udbrede det gode budskab om, at Fjernvarme Fyn gerne vil høre fra så mange interesserede som muligt. Ringer eller skriver man til os, kan man blive skrevet op og blive informeret, når der sker nyt i projektet.

Det er helt uforpligtende at blive skrevet op. Det er først, når kommunen har godkendt projektet, at vi vil begynde at indsamle bindende tilmeldinger. Jo flere, der står på listen, jo flere kan vi tage kontakt til og give et tilbud.

Før vi kan gå i gang med at føre fjernvarmerørene til Årslev og Sdr. Nærå, skal mindst halvdelen af de mulige husstande i området være tilmeldt.

Kan alle i Årslev og Sdr. Nærå få fjernvarme?
Her på vores hjemmeside kan du se, om du kan få fjernvarme ved at indtaste din adresse under Overvejer du fjernvarme?

På kortet herunder kan du se, hvilke husstande der er med i projektforslaget:

Du kan downloade kortet som pdf her

Yderligere information
Har du spørgsmål til projektet, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 65 47 30 00 eller skrive til os på e-mail kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Vi glæder os til at byde dig og dine naboer indenfor i varmefællesskabet.